Vauva rakastaa Toton Africa-versiointia – rentoutuu musiikin mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet taitavat muusikot ja useiden instrumenttien soittajat ovat julkaisseet YouTubessa videoita, joissa kuullaan miten he ovat versioineet tunnettuja kappaleita. Tämä video on kuitenkin yli muiden, sillä muusikko on ottanut siihen kaksikuukautisen vauvansa mukaan.

Toton Africa-niminen kappale on versioitu monien muusikoiden toimesta useilla eri tyyleillä. Songs With My Daughter -nimisellä YouTube-kanavalla nähdään miten perheenisä on soittanut kappaletta eri soittimilla rauhoitellessaan samalla pientä tytärtään.

Isä on huomannut, että pieni tyttövauva rakastaa musiikkia ja rauhoittuu nopeasti esimerkiksi kuunnellessaan pianon soittamista. Nyt tyttö nähdään isänsä sylissä kun isä on soittanut videolle useampia eri soittimia, jotka yhdessä luovat hellyttävän instrumentaalisen version Toton kappaleesta.