Venäläisauto on pelaajan unelma – mittaristossa Tetris-peli!

Autot Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläisen GAZ-autovalmistajan uusista automerkeistä on löytynyt hauska yllätys. Kojelaudalla sijaitsevalta näytöltä voi pelata yhtä kaikkien aikojen suosituimmista ja koukuttavimmista videopeleistä.

Youtubessa julkaistulla videolla GAZelle Next -automallin omistaja esittelee ajoneuvonsa yllättävää ominaisuutta. Mittareiden välissä olevalla pienellä näytöllä voi pelata minikokoista versiota klassisesta Tetris-pelistä.

Tetris-pelin loi alun perin vuonna 1984 neuvostoliittolainen Aleksei Pazitnov. Pelillä tiedetään olevan hyviä terveysvaikutuksia esimerkiksi riippuvaisuuksien, silmävaivojen ja jopa traumaperäisten stressihäiriöiden hoidossa. Autolla ajon aikana sen pelaaminen ei tosin ole suositeltavaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.