Voita Tallink Siljan luksusristeily Tukholmaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde- ja lifestylemedia Stara järjestää nyt lukijakilpailun, jossa Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken arvotaan Tallink Siljan Päivä Tukholmassa -luksusristeily Helsingistä kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa.

Kilpailu on päättynyt ja voittaja valittu tällä videolla:Arvontaan osallistuvat kaikki Staran Facebook-sivusta arvontahetkellä tykkäävät. Voit myös tägätä risteilylle mukaan haluavan ystäväsi tämän sivun kommenteissa. Lahjakortti postitetaan voittajalle heti arvonnan jälkeen. Arvontaan osallistuvat kaikki tykkääjät, eikä kilpailuun osallistumiseen tarvita muuta ilmoittautumista. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Stara kävi pari vuotta sitten tutustumassa millaiseksi Tallink Siljan M/S Silja Symphony tuolloin remontoitiin. Katso video ruotsinlaivan uudistuksesta tästä linkistä.