Fretti halusi esitellä poikasiaan – vaikka väkisin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet tuoreet äidit esittelevät mieluusti jälkikasvuaan muillekin – myös eläinmaailmassa. Tämä käy ilmi verkossa ihastusta keränneestä hauskasta Youtube-videosta, jossa lemmikkifretistä on tullut ylpeä äiti.

Videolla tuore frettiemo haluaa esitellä poikasiaan omistajalleen, ja tekee sen vaikka väkisin. Näätäeläin puree omistajaansa kädestä ja johdattelee hänet pentujensa luokse. Kun mies vetää kätensä pois, tekee fretti saman uudelleen.

Leikkisät ja vilkkaat fretit ovat seurallisia lemmikkejä, mikä käy hyvin ilmi ylpeää äitiä esittelevältä videolta. Päinvastoin kuin saattaisi luulla, ei frettiemoa näytä haittaavan että omistaja käsittelee sen poikasia. Muutamien senttien kokoisia frettien poikasia syntyy yleensä kerrallaan 6-15 kappaletta.