Todellinen kissamagneetti! Hugh Hefnerin Playmate-auto myynnissä

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Playboy-lehti kunnioittaa perustajansa Hugh Hefnerin muistoa julkaisemalla hänen kansikuvallaan varustetun erikoisnumeron. Samaan aikaan Hefnerin entistä autoa valmistellaan huutokaupattavaksi.

11. marraskuuta järjestettävässä GWS-yhtiön järjestämässä huutokaupassa myydään supertähdille kuuluneita tai heidän käyttämiään esineitä. Mukana on tavaroita muun muassa Elvis Presleyltä, Michael Jacksonilta, Marilyn Monroelta, Brad Pittiltä, Reese Witherspoonilta ja Whitney Houstonilta.

Yksi huutokaupan suosikeista lienee Hugh Hefnerin aikoinaan Anna Nicole Smithille lahjoittama samppanjanvärinen Jaguar XJS -avoauto vuosimallia 1993. Auton rekisteritunnus on häpeilemätön ”PLAYMATE” ja se lienee ultimaattinen kissamagneetti missä liikkuukin. Auton hinnan odotetaan nousevan huutokaupassa 125.000 – 150.000 dollariin. Viime vuosina auto on ollut esillä Hollywood Star Cars -museossa Tennesseen Gatlinburgissa.

Splash
Splash
Splash
Splash