Kendall Jenner herutteli takapuoltaan – fanit epäilevät photoshopatuksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on tunnettu Kardashianin perheen yhtenä kaunottarena, joka on muhkean ja huomiota herättävän takapuolen sijaan perinytkin solakan ja pitkän mallin vartalon Jennerin suvun puolelta. Kendall on kuitenkin nyt todistanut peppukuvallaan, että hän todella kuuluu Kardashianien sisaruksiin.

21-vuotias Kendall Jenner julkaisi hänen omalla Instagram-kanavallaan todella seksikkään kuvan, jossa nainen esittelee takapuoltaan näyttävässä uimapuvussa. Mallikaunottarella on kuvassa yllään Baywatch-henkinen punainen uimapuku, jonka korkeavyötäröinen leikkaus on todella retrohenkinen.

Malli on aiemmin kertonut haastatteluissa, että hän toivoisi ihmisten huomaavan, että hänelläkin on pyöreä takapuoli. Nyt Kendall Jenner päätyi esittelemään peppuaan kuvassa, jossa hän yrittää vielä korostaa takapuolen pyöreää muotoa kaartamalla selkäänsä. Peppu näyttää kuvassa fanien mielestä jopa liian hyvältä, minkä vuoksi moni onkin epäillyt, että se on photoshopin ansiota.

84°

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on