Kylie Jenner julkaisi vihjailevan videon – mitä kuvassa näkyy?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Noin kuukausi sitten ensimmäiset yhdysvaltalaismediat julkaisivat uutisia, joiden mukaan Kylie Jenner on raskaana. Kylie Jennerin on kerrottu odottavan poikaystävälleen Travis Scottille lasta, mutta nainen itse ei ole vieläkään kommentoinut huhua millään tavalla.

20-vuotias Kylie Jenner on meneväistä sorttia, minkä vuoksi paparazzit onnistuvatkin päivän aikana kuvaamaan naisen aina moneen eri otteeseen. Nyt naisesta ei raskausuutisten jälkeen ole kuitenkaan saatu kuvia, minkä vuoksi moni on alkanut epäilemään, että raskausuutiset halutaan paljastaa vasta Kardashianit-ohjelman jaksossa.

Tiheään tahtiin sosiaalisen median kanaviinsa itseään kuvaava Kylie on ollut Instagramissakin yllättävän hiljainen. Nyt nainen julkaisi kuitenkin itsestään videon, jossa moni on havaitsevinaan raskausvatsan. Yleensä nainen kuvaa litteää vatsaansa joka päivä, mutta tällä videolla vyötäröstä nähdään vain vilahdus, jossa vyötärön seutu näyttää leveämmältä kuin normaalisti.