Orava söi kokonaista pizzasiivua – hauska näky puussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkissa syödään tunnetusti erittäin paljon pizzaa. Suurkaupungille on kehittynyt aikojen saatossa myös aivan oma pizzatyylinsä, joka on kehittynyt alunperin 1900-luvun alussa kaupunkiin tulleista pizzoista. Valtaosa newyorkilaisista pizzoista myydään kuluttajille valmiina viipaleina.

Verkossa on nähty paljon hauskoja videoita, joista päätellen pizza maistuu myös kaupungissa eläville rotille ja oraville. Tällä kerralla mies oli nähnyt puussa istuvan oravan, joka oli syömässä todella tyytyväisenä varastamaansa kokonaista pizzasiivua.

Tarkkasilmäinen ohikulkija oli alkanut kuvaamaan puussa istuvaa oravaa, jonka oli huomannut syövän pizzaa. Pizzasiivun ja oravan koosta päätellen tämä välipala ei ollut suinkaan oravan ensimmäinen pizza, koska orava näytti olevan melko suuri lajinsa edustaja.