Rikostekninen piirtäjä luonnosteli – tältä Kardashianien lapset tulevat näyttämään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuoreimpien tietojen mukaan näyttäisi siltä, että Kardashianin suku olisi lisääntymässä lähiaikoina useammalla uudella perheenjäsenellä. Ensin Kim Kardashianin kerrottiin odottavan sijaissynnyttäjän avulla lasta. Sen jälkeen myös Khloe Kardashianin ja Kylie Jennerin on kerrottu odottavan lasta.

Nyt Splashnews-kuvatoimiston rikostekninen piirtäjä on ennustanut luonnoksillaan miltä tulevat Kardashianit tulevat mahdollisesti näyttämään. Piirtäjä on tehnyt luonnokset Khloen ja koripallotähden Tristanin tulevista lapsista ja ennustanut sekä pojan että tytön ulkonäön.

Splash
Splash

Rikostekninen piirtäjä on luonnostellut myös yhden piirroksen Kylie Jennerin ja Travis Scottin tulevasta lapsesta. Lapsen sukupuoli ei ole vielä sataprosenttisesti tiedossa, mutta piirtäjä on kuitenkin ennustanut luonnokseensa miltä pariskunnan tulevaisuuden tytär tulisi näyttämään.

Splash