Etovat videot leviävät verkossa – karvojen nyppimisvideo niittää suosiota

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Finnien puristaminen tai niiden katseleminen voi olla monien mielestä etovaa. Jostain syystä kuitenkin videot, joissa finnejä, mustapäitä ja muita näppyjä puristellaan ovat kuitenkin todella suosittuja verkossa.

Nyt Instagramissa on alkanut kasvattamaan suosiotaan Tweezist-niminen kanava, jossa nypitään sisäänkasvaneita karvoja. Kanavalla on siis pelkkiä lyhyitä videoita, joissa nähdään lähikuvissa se miltä sisäänkasvaneen karvan irti nyppääminen näyttää.

Sisäänpäin kasvaneita karvoja syntyy yleensä ihokarvojen ajelemisen vuoksi. Kun karva ei ole tarpeeksi vahva puskeakseen ihon pinnan läpi, se kaartuu ja alkaa kasvamaan sisälle päin. Ihokarva tulee poistaa videoiden näyttämällä tavalla pinseteillä, minkä jälkeen iho tulee puhdistaa hyvin tulehduksen estämiseksi.

what the heck LMAO almost of my videos are recorded on my legs. I broke my leg when I was 9, so I had to wear cast for 2 and half months. If you wear cast for long time, you know there's 'hair jungle' under the cast. yes, same as my leg so I started shave my legs(since I was 9!!). I had no idea about after shave care or something. there's so many ingrown hairs are grown under my skin and now… as you see, I enjoy to pluck them out and share vids with you LOL #ingrownhair #tweezing #hair #bodyhair #blackhead #leg #cyst #tweezist #bodycare #pimples #haircare #beauty #ethtetic #エステ #メイク  #makeup #tutorial #satisfying #waxing #제모 #인그로운헤어 #왁싱 #plucking #eyebrow #shaving #microscope #barber #beautician

A post shared by tweezist (@tweezist) on