Koiran twerkkaus huvittaa – nylkyttämisestä ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erään lemmikkikoiran viriili toiminta oli saanut koiranomistajan niin huvittuneeksi, että hän päätti kuvata yhteisen kävelylenkin videolle. Omistaja oli huomannut, että hänen koiransa himokas nylkyttäminen näytti aivan siltä kuin koira olisi twerkannut.

Hauskalla videolla nähdään miten koiran omistaja yrittää kävelyttää koiraa, joka näyttäisi olevan melko kiimainen. Koira nylkyttää ilmaa joka askeleella, minkä vuoksi eteneminen lenkillä on erityisen hidasta, mutta samalla myös hauskaa katsottavaa.

Tämä koiranomistaja ei suinkaan ole ensimmäinen, joka on tehnyt koiransa nylkyttämisestä pilkkaa videon muodossa. Luultavasti aikaa ei ehdi kulumaan kovinkaan paljon ennen kuin joku editointitaitoinen henkilö tekee koiran nylkyttämisestä huvittavan musiikkivideon lisäämällä jonkin rytmikkään kappaleen videon taustalle.