Mallitulokas ahtoi kurvinsa bikineihin – muodokas seuraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin aikoinaan voittanut Lisa Opie valittiin vuonna 2014 myös Miss Nationwide ja Miss South Florida USA -voittajaksi. Viime aikoina hän on esitellyt julkisuudessa ystäväänsä Lauren Hubbardia, jonka kanssa hän vietti eilenkin rantapäivää kuvauksissa.

Lauren Hubbard ja Lisa Opie osallistuivat taannoin yhdessä Vizcaya Swimwearin mainoskuvauksiin, mutta nyt kameran edessä poseerasi Hubbard. Hän esitteli yllään Opien suunnittelemia mustia bikineitä.

Hubbardin ystävä Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana, joten varsinaiset mallintyöt ovat saaneet jäädä hieman aikaisempaa vähemmälle. Uraansa hän ei ole kuitenkaan lopettamassa. Opiella ja Hubbardilla on yhteinen kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.

Splash
Splash
Splash