Mies moottorisahasi puuta – kukaan ei odottanut näin upeaa seurausta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moottorisahalla voi veistää rouheampaa taidetta puusta. Tutuimmat moottorisahalla veistetyt hahmot lienevät joitakin eläimiä, kuten karhuja, mutta nyt esittelyyn nousee 42-vuotiaan romanialaisen upea puuveistos.

Romanialainen Gabi Rizea tutustui moottorisahalla veistämiseen vahingon kautta. Bored Pandan mukaan mies aloitti veistosharrastuksen kolme vuotta sitten. Nyt hänet on palkattu kotikaupunkinsa Craiovan listoille veistelemään alueen kantoja ja puun tynkiä taideteosten muotoon.

Yksi miehen teoksista niittää erityissuosiota netissä. Hän on veistänyt moottorisahalla kannosta vettä valuttavan ämpärin. Ämpäri leijuu ilmassa ja sen sisältö valuu ikään kuin kannon päälle. Ihmiset rakastavat veistosta ja se on saanut olla ainakin toistaiseksi rauhassa ilkivallalta.

Aproape 1.000.000 de "like" , aproape 350.000 de "share" , aproape 12.000 de "comments" … (pe FB), zeci de articole in…

Publié par Gabi Rizea sur jeudi 19 octobre 2017