Eurojackpotin 41,6 miljoonan euron päävoitto Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisilla on ollut viime aikoina poikkeuksellisen hyvä onni Eurojackpotin päävoittojen kanssa, ja perjantai-iltana Suomeen saatiin jälleen lähes tähtitieteellisen suuri voittosumma, peräti 41,6 miljoonaa euroa. Se oli jo kolmastoista Eurojackpotin päävoitto Suomeen.

Voittopaikkakunta julkistetaan lauantaiaamuna kello 9.00. Voitosta tiedottaneen Veikkauksen mukaan toisen voittoluokan 5+1-tuloksia löytyi neljä kappaletta. Tuloksella voitti noin 435.000 euroa, ja nämä voitot matkasivat Saksaan, Norjaan, Espanjaan ja Ruotsiin.

Nyt Suomeen osunut päävoitto oli jo kolmas tänä vuonna. Edellisen kerran Eurojackpotin päävoitto tuli Suomeen heinäkuussa. Kaksi edellistä tänä vuonna saatua voittoa, 46,5 miljoonaa euroa ja 87,0 miljoonaa euroa menivät Tampereelle. Viime vuonna Suomeen osui kaksi Eurojackpotin päävoittoa. Eurojackpotin kaksi kaikkien aikojen suurinta päävoittoa olivat 90 miljoonaa, ja ne menivät Saksaan ja Tsekkiin.