Bella Hadid rakastui kaveriin – deittailee Draken kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallikaunotar Bella Hadidin kerrotaan ihastuneen 30-vuotiaaseen räppäri Drakeen. Mies tarjosi neitokaiselle ikimuistoiset syntymäpäivät New Yorkissa aiemmin tässä kuussa. Nyt kaksikon kerrotaan käyneen treffeillä.

Noin vuosi sitten The Weekndistä eronnut Bella Hadid on ihastunut ystäväänsä, räppäri Drakeen. Life & Style -lehden mukaan Bellan mielestä oli äärimmäisen romanttista saada Drakelta lahjaksi syntymäpäiväjuhlat. He ovat tavanneet sen jälkeen romanttisilla illallisilla.

Kaksikko yrittää pitää tapailunsa salaisena ja suorittavat näkemisen matalalla profiililla. Naisen kerrotaan myös päässeen yli entisestä parisuhteestaan. Drake oli suunnitellut ja maksanut kaiken huippumallin syntymäpäiväjuhlia varten. Drake oli kutsunut Bella Hadidin perheen lisäksi juhliin noin 30 henkilöä. Kaksikon välit lämpenivät jo kesällä.