Katie Price ahtoi jättirintansa toppiin – ja sitten lieskat leimahtivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin povipommi Jordan, eli Katie Price, esitteli uudet turbohuulensa, kun hän oli liittynyt julkkisnaisten trendiin. Siinä huuliin työnnetään keinotekoisia täyteaineita, mutta lopputulos on poikkeuksetta jotain naurettavan ja nolon välimaastosta. Nyt Pricen huulet ovat jääneet taka-alalle.

Katie kuvattiin nimittäin tällä kertaa uuden Playing With Fire -kirjansa esittelitilaisuudessa, jossa turbohuulten sijaan hänen jättipovensa nostettiin pääosaan. Price oli ahtanut jättipovensa tiukkaan punaiseen toppiin, ja sen jälkeen hän sytytti kaksi tulitaiteilijoilta tuttua tulikeppiä palamaan.

Kolmannesta aviomiehestään Kieran Haylerista taannoin eronneella glamourmalli Katie Pricella on kaksi lasta Kieran Haylerin kanssa, ja lisäksi hänellä on vielä kolme lasta edellisestä avioliitostaan.

Splash
Splash
Splash