Näin puhdistat valkoiset tennarit kotikonstein

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Valkoiset tennarit ovat yleensä vitivalkoiset vain ensimmäisellä käyttökerralla. Nyt netissä leviää edullinen ja helppo niksi, kuinka tummentuneista ja likaisista lenkkareista on mahdollista saada jälleen hohtavan puhtaat ruokasoodan ja hammasharjan avulla.

Sekoita kulhossa yksi osa ruokasoodaa samaan määrään pyykinpesuainetta. Hankaa sen jälkeen tennarit kauttaaltaan seokseen kastetulla hammasharjalla. Tennarit voi sen jälkeen pyöräyttää pesukoneessa 30-40 asteessa.

Tennarit kannattaa panna pesukoneeseen pesupussissa tai tyynyliinan sisällä. Samaan aikaan ei kannata pestä muuta pyykkiä. Kun kengät ovat kuivuneet, voi niihin ripotella vauvatalkkia ja ne ovat jälleen valmiina puettavaksi jalkaan. Vinkin tarjoili Twitter-käyttäjä @sarahtraceyy.