Punaviiniä suihkussa? SipCaddyllä se onnistuu helposti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rauhallisina koti-iltoina tai vaikkapa ennen iltarientoihin lähtemistä on usein mukava nauttia esimerkiksi pari lasillista valko- tai punaviiniä. Varsinkin iltaan valmistautuessa suihkussa käymisen aikana on yleensä joutunut väkisinkin olemaan hetken kuivin suin.

Nyt tilanteeseen on kuitenkin kehitetty nerokas ratkaisu. SipCaddy on imukupilla suihkun seinään kiinnitettävä patentoitu juomateline, joka pitää kätevästi huolta niin viinilasillisesta kuin oluttölkistäkin.

Koska tuote on konepestävä, pienikokoinen ja helppo irrottaa, voi sen ottaa mukaan myös lomamatkalle. Yksi SipCaddy maksaa Yhdysvalloissa alle 14 dollaria, eli noin 12 euroa. Näin ollen sen unohtaminen vaikkapa hotelliin ei tuo vielä kovin merkittävää lovea matkakassaan.