Ariana Granden poseeraus ihmetytti – fanit yrittivät tehdä perässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias poptähti Ariana Grande julkaisi My Everything -nimisen albumin vuonna 2014. Jostain syystä albumin kaunis kansikuva on vasta nyt alkanut ihmetyttämään naisen faneja, jotka eivät tunnu ymmärtävän naisen poseerausasentoa.

Albumin mustavalkoisessa ja herkässä kansikuvassa Ariana Grande istuu valkoisen jakkaran päällä. Grande istuu jakkaralla niin, että hän pitää korkokenkiensä päkiästä kiinni. Naisen jalat ovat koukussa jakkaran päällä, mutta jotenkin Grande on silti onnistunut saamaan myös takapuolensa jakkaran päälle.

Moni on ollut sitä mieltä, että tähden erikoinen asento on kuvattu lattialla ja jakkara lisätty photoshopin avulla kuvaan. Poptähden asento ei näytä kovin mukavalta, mitä se ei ihmisten mukaan todellisuudessa olekaan ollut. Mahdollinen se on kuitenkin ollut, sillä moni on pystynyt toteuttamaan saman poseerausasennon perässä.