Perheenäiti laihdutti 36 kiloa – on nyt tyrmäävä fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan nykyisin fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa noudattavat. Tähti syntyi, kun huomattavan ylipainoinen perheenäiti laihdutti 36 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä.

Jennifer Nicole Lee on viettänyt kuukausia hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän on muun muassa kirjoittanut neljättätoista kirjaansa. Eilen hänet kuvattiin kuitenkin pitkästä aikaa uimarannalla. Jennifer esitteli nykyistä bikinivartaloaan näyttävissä mustissa verkkobikineissä

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash