Jimmy Kimmel onnenkeksitehtaalla – näin ennustukset syntyvät!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni on voinut syödä kiinalaisessa ravintolassa aterian jälkeen onnenkeksin. Onnenkeksi on pieni makea ja rapea leivonnainen, jonka sisältä löytyy runollinen aforismi, nokkela viisaus tai ennuste. Moni haluaa uskoa onnenkekseihin varsinkin silloin, kun ennuste on hyvä.

Nyt juontaja Jimmy Kimmel vieraili Guillermon kanssa suurella Wonton Food -nimisellä tehtaalla, joka valmistaa onnenkeksejä. Kuten moni voi arvata, tehtaalla ei ole ketään erikoiskyvyillä varustettua ennustajaa vaan tavalliset työntekijät kirjoittavat ja keksivät onnenkeksien ennustukset.

Videolla nähdään miten Jimmy Kimmel ja Guillermokin saavat keksiä muutamat viisaudet onnenkeksien sisälle. Miesten paperilappusille syntyvät tekstit ovat hieman humoristisempia ja toteavampia lausahduksia kuin runollisia aforismeja tai tulevaisuuden ennustuksia.