Kakadu haukkuu naapurin koirille – koominen tilanne videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut lemmikkilinnut osaavat olla todella äänekkäitä ja oppivat toistamaan ihmisiltä kuulemiaan sanoja, lauseita ja vaikkapa laulumelodioita. Nyt videolla nähdään eräs kakadu, joka on oppinut haukkumaan kuin koira.

Tuoreella YouTube-videolla nähään kakadu, jonka imitointitaidot ovat täysin omaa luokkaansa. Kakadu on oppinut kommunikoimaan naapurin koirien kanssa ja vieläpä koirien omalla kielellä. Omistaja on kuvannut videolle tilannetta, jossa kakadu näkee koiran auton ikkunasta.

Videolla nähdään miten kakadu valmistautuu jo murisemalla siihen, että se alkaa lähestyä auton kyydissä pihaa, jossa on koiria. Kun auto pysähtyy koirien eteen, kakadu alkaa haukkumaan koirille. Ulkona oleva koira haukkuu innoissaan takaisin ja heiluttaa häntäänsä kakadulle.