Kim ei pitänyt Khloen tyylistä – vaihtoi siskon matkatavarat salaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on aiemmin paljastanut, että hänen räppärimiehensä Kanye ei muotisuunnittelijana pitänyt siitä miten Kim pukeutui. Tämän vuoksi Kanye uusi vaimonsa vaatekaapin lähes kokonaan. Nyt Kim päätti antaa hieman samanlaista rakkautta siskolleen Khloelle.

Khloe oli lähdössä pienelle vierailulle Santa Barbaraan, jota varten nainen oli jo ehtinyt pakkaamaan matkalaukkuun haluamansa vaatteet. Kim on kuitenkin sitä mieltä, että Khloen tyyli ei ole enää hyvä, minkä vuoksi hän päätti purkaa siskonsa laukun ja pakata sen uudelleen haluamillaan vaatteilla.

Kim päätti ystävänsä Jonathan Chebanin kanssa livahtaa Khloen vaatekomeroon ja uusia siskonsa matkalaukun sisällön. Kim etsi siskolleen sopivat asukokonaisuudet kenkiä myöten ja otti niistä valokuvat hänelle. Nainen kirjoitti kuviin kunnon stylistin tavoin ohjeet, joiden perusteella Khloe tietää mihin tapahtumaan ja tilanteeseen asukokonaisuudet on suunniteltu.