Muodin huipulle -tähti kuoli 39-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muotisuunnittelija Mychael Knight muistetaan parhaiten realitysarjasta Muodin huipulle, eli Project Runway. Nyt mies on menehtynyt vasta 39-vuotiaana. Knight menehtyi pian sen jälkeen, kun hänet oli toimitettu sairaalaan.

Kuolinsyy on toistaiseksi epäselvä, mutta syytä selvitetään parhaillaan. Knight kärsi TMZ-sivuston mukaan viimeisten viiden vuoden ajan ärtyvän paksusuolen oireyhtymästä, joka aiheutti muun muassa ongelmia hänen immuunijärjestelmässään.

Mychael Knight nousi julkisuuteen Muodin huipulle -sarjan kautta. Hän oli yksi sarjan kolmannen tuotantokauden finalisteista sekä yleisön suosikeista, ja hän oli myös mukana spinoff-sarjassa Muodin huipulle Allstars. Knight lanseerasi myös oman vaatemalliston, loi oman hajuveden ja suunnitteli vaatteita kahvilaketju Starbucksille.