Naista syytetään kämppiksen myrkyttämisestä – täytti vesipullon wc-pöntöstä!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Elämä kämppäkavereiden kanssa ei ole aina ruusuilla tanssimista, mutta yhteiselo muuttuu yhtä myrkylliseksi kuin Yhdysvaltojen Tennesseessä asuvan naisen tapauksessa. Opiskelija huomasi huonetoverinsa juottavan hänelle vessasta peräisin olevaa vettä.

Tennesseen yliopistossa opiskeleva nainen oli kärsinyt painon menetyksestä, ruokahalun katoamisesta ja ripulista. Pian mahdollinen syy selvisi Snapchatin kautta. Naisen 20-vuotias kämppäkaveri Tierni Williams oli lisännyt vessanpöntöstä peräisin olevaa vettä hänen vesipulloonsa.

News Channel 5 -uutissivuston mukaan Snapchatissa jaetulla videolla Williams otti WC-pöntön vettä kertakäyttömukilla, ja kaatoi sitä naisen pulloon. Hän naureskeli videolla kämppäkaverinsa tulevan todennäköisesti sairaaksi tempauksen ansiosta.

Tartuntatautien asiantuntija William Schaffnerin mukaan vedetyn vessan vesi on yleensä puhdasta, mutta se ei tarkoita etteikö pönttöön olisi voinut jäädä ripulia aiheuttavia pöpöjä. Williams on sittemmin pidätetty. Häntä syytetään ruoan tai juoman pilaamisesta, tarkoituksenaan ruumiinvammojen aiheuttaminen.