Miss Universum paljasti bikinivartalonsa – yhä tittelinsä veroinen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka kuitenkin katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin.

Parhaillaan Olivia Culpo on Yhdysvalloissa Miami Beachilla, jossa hän on osallistunut viime päivinä kuvauksiin yhdessä muiden mallikaunotarten kanssa. Hän esitteli kuvaajille upeaa bikinivartaloaan ja sen yllä värikkäitä kukkakuvioisia bikineitä.

Olivia Culpo oli ensimmäinen amerikkalainen Miss Universum sen jälkeen, kun Brook Lee voitti tittelin vuonna 1997. Musiikillisesta perheestä tuleva Olivia Culpo esitteli Miss USA -kilpailussa erityistaitojaan sellistinä ja sai yleisön huokailemaan ihastuksesta.

Splash
Splash
Splash
Splash