Rihannalle kunnianosoitus – saa Rihanna Drive -tien kotimaahansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Rihanna on yksi suurimmista tähdistä, joita Karibialla sijaitsevasta Barbadoksen saarivaltiosta on noussut. Nyt poptähteä kohtaan ollaan osoittamassa kunniaa hänen synnyinkaupungissaan, St. Michaelissa.

Barbadoksen matkailuministeriö ilmoitti nimeävänsä St. Michaelissa sijaitsevan kadun uudelleen Rihannan mukaan. Nation News -lehden mukaan poptähden lapsuudenkodin lähellä sijaitseva Westbury New Road tullaan tuntemaan pian nimellä Rihanna Drive.

Uudelleennimeäminen tapahtuu Barbadoksen itsenäisyyspäivänä 30. marraskuuta. Tuolloin Rihanna ja maan pääministeri Freundel Stuart tulevat paljastamaan uuden tienviitan kaksituntisessa seremoniassa.

Rihanna julkaisi viime vuonna tuoreimman Anti-levynsä. Musiikkiuran ohella tähti on ehtinyt keskittymään myös näyttelemiseen. Hänet on nähty muun muassa Valerian and the City of Thousand Planets -elokuvassa ja televisiosarjassa Bates Motel.