Sarah Jessica Parker läpinäkyvässä pitsiunelmassa – käänsi päät punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

52-vuotias näyttelijätär Sarah Jessica Parker tunnetaan parhaiten hänen Carrie-nimisestä roolistaan huippusuositussa Sinkkuelämää-sarjassa. Televisiosarjassa Carrie rakastaa muotia ja kenkiä, mikä onkin roolihahmolla ja Parkerilla yhdistävä tekijä.

Sarah Jessica Parker nähdään aina punaisilla matoilla mitä näyttävimmissä ja ajankohtaisimmissa luomuksissa. Tällä kerralla nainen ihastutti 5ave-liikkeen edustalla poseeraamalla kameroille lumoavassa mustavalkoisessa pitsimekossa.

Parkerin asu oli kaksiosainen ja koostui mustasta pitsihameesta, jonka alla oli valkoinen pitsimekko. Yläosassa oli pitkät hihat, mutta seksikkyyttä lisäsi kuitenkin pitsin läpinäkyvyys, jonka ansiosta kaunottaren mustat rintaliivit näkyivät läpi.

Splash
Splash
Splash
Splash