Farrah Abraham kehuu: ”Olen luonnonlahjakkuus peppuseksissä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teiniäitinä julkisuuteen MTV:n realityohjelmasta noussut Farrah Abraham on saavuttanut mainetta ja kunniaa myös aikuisviihdeteollisuuden puolella. Nainen on esiintyi ensimmäisen kerran pornoelokuvassa vuonna 2013. Sittemmin hän on suorittanut esiintymisen CamSoda-palvelussa livekameran edessä masturboiden.

Kerroimme äskettäin, että Farrah Abraham aikoo tehdä toisen esiintymisen CamSodan livekameran edessä halloweenteemalla 30. lokakuuta. Nainen on luvannut tällöin hyödyntää rakastamaansa anaaliseksiä masturboimalla itseään peppuun. Hän kehaisee olevansa luonnonlahjakkuus anaaliseksissä ja toivoo, että voisi inspiroida myös muita naisia peppuseksin saloihin.

Farrah Abraham pahoitteli äskettäin RadarOnlinelle, että kaikki naiset eivät välttämättä ole yhtä suostuvaisia peppuseksiin. Hän leikkautti äskettäin vaginansa ja tiukensi toisella kauneusleikkauskerralla takapuoltaan. Viimeksi Farrah Abrahamin esiintyminen houkutteli sivustolle 80.000 kävijää. CamSoda-sivusto kaatui kävijämäärän takia.

1 M I L L I O N ❤️ 💋🔥 📸 @kemwestphoto #FarrahAbraham

A post shared by Farrah Abraham (@farrah__abraham) on