Mariah Careyn kotiin murtauduttu – sisäpiirikeikkaa epäillään!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popdiiva Mariah Careyn Los Angelesin kotiin on murtauduttu. Vorojen matkaan lähti arviolta noi 50.000 dollarin arvoinen saalis. Laulaja epäilee tekoa sisäpiirin toteuttamaksi, sillä varkaat olivat tienneet liikaa asioista.

Splash

RadarOnlinen mukaan Mariah Careyn asuntoon murtautuneet rikolliset olivat tienneet, että 47-vuotias esiintyjä oli samaan aikaan New Yorkissa. Varkaiden on pitänyt tietää Mariah Careyn yksityisestä aikataulusta. Lisäksi he olivat osanneet sulkea talon hälytysjärjestelmän ja menneet asuntoon sisään naisen makuuhuoneen ikkunasta.

Varkaat olivat toisin sanoen tienneet, missä kohdassa taloa Mariah Careyn makuuhuone sijaitsee, vaikka asunnossa on satoja ikkunoita. Laulajan kodin vartijat olivat saaneet tiedon murtautumisesta vasta tunteja myöhemmin. Nainen aikoo vaihtaa koko turvahenkilökunnan uuteen.