Presidentin koira virtsasi Elysee-palatsin takkaan – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirat osaavat tunnetusti järjestää monenlaisia yllättäviä tilanteita, ja nyt sellainen on nähty Ranskassa. Presidentti Emmanuel Macronin Nemo-koira päätti nimittäin helpottaa oloaan presidentin palatsin takkaan kesken tapaamisen.

The Guardian -lehden mukaan Macron oli keskustelemassa yhdessä ministeriensä kanssa, kun kaksivuotias Nemo-koira käveli huippuhienon takan eteen ja nosti jalkansa.

Paikalla niin ikään ollut Ranskan ekologiaministeri Brune Poirson kertoi kuulleensa outoa ääntä, ja äänen suuntaan vilkaistessaan hän huomasi koiran virtsaavan takkaan. Ministeri Julien Denormandie kysyi tämän jälkeen presidentiltä tapahtuuko tällaista usein. Macron totesi ministerin innoittaneen koiran erikoiseen käytökseen.