Bikinit kuin postimerkit – Tao Wickrath ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan nousee vuosittain vain kourallinen uusia kaunottaria, mutta yrittäjiä riittää rajattomasti. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on ranskalainen mallikaunotar Tao Wickrath.

Eilen Tao kuvattiin esittelemässä kurvikasta bikinivartaloaan rannalla Miamissa, Yhdysvalloissa. Valkoisiin pikkubikineihin ei oltu käytetty ainakaan liikaa kangasta, sillä ne muistuttivat varsinkin alaosasta ennemminkin postimerkkiä.

Heinäkuun alussa Tao Wickrath juhli näyttävästi Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää uima-altaalla Miamissa, jossa hän oli sonnustautunut juhlapäivän kunniaksi ystävänsä Julissa Nealin kanssa USA-bikineihin. Näitä kaunottarilta ei muotoja puuttunut, joten näky oli melko upea.

Splash
Splash
Splash