Tyttöbändin povipommi sykähdytti – tätä asua ei voi ohittaa katsomatta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Aubrey O’Day nousi aikoinaan Yhdysvalloissa kuuluisuuteen Danity Kane -tyttöbändin jäsenenä ja sittemmin soolouransa merkeissä. Suomessa hänet tunnetaan kuitenkin paremmin viihdelehtien sivuilta ja rohkeissa asuissa poseeraamisesta.

Nyt Aubrey O’Day kuvattiin saapumassa näyttävässä ja erittäin antavassa naamiaisasussa MAXIM Halloween Partyyn, joka järjestettiin Los Angeles Center Studiosilla. Hänen asunsa oli niin paljastava, että sitä tuskin yksikään mies kykeni ohittamaan.

Between Two Evils -albuminsa julkaisun jälkeen Abrey O’Day on nähtiin yhdessä Danity Kane -yhtyeen kanssa MTV Video Music Awards -gaalassa. Yhtye ilmoitti tekevänsä tulevaisuudessa yhdessä musiikkia, mutta julkaisurintamalla on kuitenkin ollut melko hiljaista. Aika näyttää julkaistaanko yhtyeeltä vielä uutta musiikkia.

Splash
Splash
Splash