Holmala esiintyi taksin takapenkillä – ja eduskuntatalon portailla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka tamperelainen Holmala järjesti 27. lokakuuta julkaistavan albuminsa kunniaksi livekeikkoja hyvin poikkeuksellisissa paikoissa, kuten Tampereen Ilveksen pukukopissa ja Linnanmäen maailmanpyörässä. Nyt keikkalista on kasvanut.

Laulaja Vesa Holmala ja kitaristi Olli Anttila soittivat nimittäin Kettu-kappaleensa Arkadianmäen eduskuntatalon portailla ja Karkkikaupan keisari -kappaleensa perisuomalaisessa taksissa. Taksissa moni on varmasti laulanut aamun pikkutunneilla, mutta tuskin kitaroiden säestämänä.

Kettu

Kappale on laiskan groovaava ja tarinan päähenkilö on kyllästynyt tähän ainaiseen ketutukseen. Ketutuksen voi aiheuttaa monikin asia päivän mittaan, mutta onneksi viheltäminen auttaa asiaan. ”Vaik elämä on välillä et BÄNGBÄNGBÄNG. Kyllä hyvä tulee takas niin kuin BUMERÄNG”

Karkkikaupan keisari

Kappale on kaksimielinen lemmen hekumoissa tehty tarina, jossa mies tuntee olevansa naisen edessä kuin karkkikaupassa. Vanhan liiton blues -countrya. Sitä ei Suomen musaskenessä juurikaan kuule. Ei ainakaan nuoremman sukupolven toimesta. Junakomppi toimii aina!

Holmala-nimen takaa löytyy tamperelainen kolmekymppinen laulaja Vesa Holmala. Holmalan pöytälaatikkoon oli kertynyt vuosien mittaan lauluja, joiden valmiiksi saattamiseksi oli koottava yhtye. Kuka minä oon -debyyttialbumi vie kuulijansa aikamatkalle taiteilijan herkkään, mutta rosoiseen sielunmaisemaan. Kuka minä oon -levyn kappaleet kertovat tosielämästa, joten kuulijan on helppo samaistua niihin.