Nyt tuli keskisormea! Jennifer Lopez suivaantui kuvaajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

48-vuotias latinopopin kuningatar Jennifer Lopez säväyttää usein niukoilla esiintymisasuillaan. Äskettäin vei näyttävän tyylinsä uudelle tasolle Paper Magazine -lehden kansikuvassa mainostaessaan omaa konserttiaan vähäpukeisena.

Näyttelijänäkin tunnettu Jennifer kuvattiin eilen Second Act -kuvauspaikalla New Yorkin Queensissä, jossa valokuvaaja tuli hänen mielestään liian lähelle. Latinokaunotar suinvaantui kuvaajaan siinä määrin, että päätti antaa tälle pari kansainvälistä sormimerkkiä.

Jennifer Lopez otti äskettäin osaa Paper Magazine -lehden julkaisuun, joka oli omistettu Las Vegasille. Lopez kommentoi The Sun -sivuston mukaan, että Las Vegas on hänen mielestään maailman seksikkäin kaupunki. Hän antoi kommenttinsa ennen Las Vegasin konsertti-iskua.

Splash
Splash
Splash