Koirat huomasivat peitetyn uima-altaan – kuin suuri vesisänky!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia esimerkkejä siitä, että myös eläimet nauttivat tramboliinilla hyppimisestä. Nyt videolla nähdään kaksi koiraa, jotka ovat saaneet itselleen jättiläismäisen vesisängyn uima-altaasta.

Marci Marie -nimisellä naisella on kaksi leikkisää tanskandoggia. Marci kuvasi videolle hauskan tilanteen, jossa koirat olivat huomanneet, että peitetyn uima-altaan päälle pystyy mennä leikkimään. Uima-allas toimii aivan kuin se olisi suuri vesisänky veden liikkuessa peitteen alla.

Tanskandoggit leikkivät innoissaan uima-altaan päällä. Ilmeisesti uima-allasta suojaava peite on todella kestävää materiaalia, koska nainen näyttäisi luottavan siihen, että koirien terävät kynnet eivät pysty sitä puhkaisemaan.