Mariah Careyn hurja muutos – laihtunut silmissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias laulajatähti Mariah Carey esitteli vartaloaan Paper Magazine -lehden kuvissa elokuussa alusvaatteet yllään. Kaunis kuva kiinnitti katseet, mutta fanit olivat kuitenkin näreissään siitä, että laulaja näytti kuvissa hoikemmalta kuin hän oikeasti oli.

Mariah Careyta syytettiin kuvien vuoksi hänen vartalonsa photoshoppauksesta. Fanit kehottivat laulajaa joko hyväksymään hänen vartalonsa sellaisena kuin se on tai menemään kuntosalille, mutta lopettamaan vartalonsa muokkaamisen kuvankäsittelyohjelmissa. Ilmeisesti tähti on tehnyt jälkimmäisen, koska hänet nähtiin nyt selvästi hoikemmassa kunnossa kuin kesällä.

Mariah Carey nähtiin hänen poikaystävänsä Bryan Tanakan kanssa New Yorkissa. Naisella oli yllään vartalon muotoja korostava musta pitkä mekko. Mekko esitteli laulajan hoikistunutta vartaloa, josta kävi selvästi ilmi, että nainen on tehnyt töitä laihtumisensa eteen.

Splash
Splash
Splash