Uutuustyyny kieritetään pään ympäri – nokoset missä tahansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat matkustaa julkisissa kulkuvälineissä tunteja päivän aikana. Osa henkilöistä hyödyntää ajan töitä tehden, mutta toiset haluavat nauttia rentouttavista nokosista. Nyt nukkumista helpottamaan on luotu uudenlainen tyynyratkaisu.

Studio Banana haluaa tuoda markkinoille Ostrich Pillow Loop -nimisen tyynyn, joka pyöritetään pään ympärille. Tyyny kiertää pään ympäri kaksi kertaa ja peittää silmät nokkaunien ottamista varten. Tyyny peittää valon 99,9 prosenttisesti ja sen kanssa voi pitää kuulokkeita.

Kevyt ja pehmeä tyyny kulkee mukana kaulaan kiedottuna tai esimerkiksi käsilaukkuun käärittynä. Sama yhtiö on tuonut tyynyjä markkinoille aiemminkin. Heidän valikoimiinsa kuuluvat saman sarjan erilaiset tyynyvaihtoehdot, joista nyt markkinoille tähtäävä Loop on kaikista pienin ja huomaamattomin.