Yolanda Hadid keräsi upeiden mallitytärtensä kansikuvat – seinällinen tauluja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Bella Hadidin kerrotaan ihastuneen 30-vuotiaaseen räppäri Drakeen. Mies tarjosi neitokaiselle ikimuistoiset syntymäpäivät New Yorkissa aiemmin tässä kuussa. Nyt rakastunut kaunotar piti pienen tauon kiireiseltä elämältään ja matkusti käymään kotona.

Noin vuosi sitten The Weekndistä eronnut Bella Hadid oli viettänyt sunnuntain äitinsä Yolanda Hadidin kanssa hänen kotonaan. Yolanda oli ikuistanut tyttärestään ihanan kuvan, jonka äiti oli ylpeänä julkaissut omalla Instagram-kanavallaan.

Yleensä vanhemmat keräävät pieniä lehtileikkeleitä lastensa uran varrelta julkaistuista artikkeleista. Hadid on kuitenkin peittänyt yhden seinänsä kokonaan kauniiden mallityttärien kansikuvilla. Bella Hadid poseerasi iloisesti kuvien edessä keittiön pöydällä istuen.

❤️Home Sweet Home with my baby girl……. #FarmLife #HappySunday

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on