Video: Chrissy Teigenin Luna-tytär osaa toistaa joka sanan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend haaveilevat tällä hetkellä toisesta lapsesta. Heidän Luna-tyttärensä on nyt puolitoistavuotias, ja vanhemmat ovat nauttineet suunnattomasti koko tästä vauva-ajasta pikkuisen tyttärensä kanssa.

Nyt Chrissy Teigen julkaisi suloisen videon, jossa hän opettaa Lunaa puhumaan. Luna on isoäitinsä sylissä ja toistelee suloisesti Teigenin sanomia sanoja. Taapero toistaa jokaisen Chrissy Teigenin sanoman sanan äitinsä jälkeen niin hyvin kuin hän suinkin pystyy.

Teigen on julkaissut aiemmin myös todella hellyttävän videon, jossa Luna näkee kissan. Videolla tyttären ilmeestä huomasi heti, että hän haki sanaa ja yritti jo mielessään muodostaa sitä. Lopulta hän tokaisi suloisesti: ”Kissa!”, ja sai sanottua uuden sanan.

I am living for this age. Give me all the 18 month olds.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on