Ihmis-Ken palautti hiusrajansa – tuhansia hiussiirrännäisiä ohimoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muovisesta ja keinotekoisestaan ulkonäöstään tunnettu Ken-nukkea muistuttava Rodrigo Alves on käyttänyt omaisuuden kauneusleikkauksiin. Nyt mies on matkustanut Los Angelesiin pelastamaan pakenevan hiusrajansa. Veriset kuvat ja videot leviävät netissä.

Rodrigo Alvesin hiussiirrännäiset maksoivat noin 21.000 euroa. Kyseessä oli 34-vuotiaan miehen 59. käynti plastiikkakirurgin luona. Hänen ohimoilleen pantiin yhteensä 3.000 hiussiirrännäistä, jonka jälkeen ihon alle ruiskutettiin verihiutaleita kiihdyttämään hiusten kasvua. Miehen tavoitteena on näyttää nuoremmalta toimenpiteen avulla.

Toimenpide kesti kahdeksan tuntia. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Rodrigo Alves otti hiussiirrännäisiä päänahkaansa. Hänelle tehtiin vastaava toimenpide ensimmäisen kerran jo vuonna 2015. Mies syyttää kaljuuntumisesta kutrien säännöllistä vaalentamista.

Brasilialaisella miehellä on luonnostaan tummat hiukset, mutta hän kehuu saavansa enemmän huomiota blondina, Daily Mail paljastaa.