Megan Fox yhä huippuseksikäs! Poseeraa nyt alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Megan Fox on ollut viime vuosina harvinainen näky valkokankaalla. Lähinnä Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuviin ja perhe-elämään keskittynyt näyttelijä esiintyy kuitenkin nyt rohkeassa mainoskampanjassa.

Megan Foxin tähdittää alusvaatemerkki Feredick’s of Hollywoodin tuoretta mainoskampanjaa. Siinä näyttelijä viettelee yhtiön samettisissa alusvaatteissa, kuten korseteissa, rintaliiveissä ja alushousuissa.

Fox ei toimi ainoastaan Frederick’s of Hollywoodin mainoskasvona. Tähdestä tuli Daily Mail -lehden mukaan viime vuonna yhtiön pääosakas. Hän on nykyään yksi alusvaatemerkin omistajista ja sen luova johtaja.

Megan Fox nähdään seuraavaksi James Francon ohjaamassa Zeroville-elokuvassa, minkä lisäksi hän on esiintynyt viime vuosina Kolme miestä ja tyttö -komediasarjassa. Kolmen lapsen äiti erosi vuonna 2015 näyttelijä Brian Austin Greenistä, mutta pariskunta palasi taannoin yhteen.

 

Megan Fox in our latest lingerie 🌹

A post shared by Frederick's of Hollywood (@fredericks_hollywood) on

Megan Fox (@the_native_tiger) making a statement in our newest lingerie 💋#flauntfredericks

A post shared by Frederick's of Hollywood (@fredericks_hollywood) on

#girlboss @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on