Nuori kaunotar teki kalasta syötin – puri ronskisti pään irti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet nauttivat kalastamisesta, mutta tottumattomille siinä on kuitenkin pari ongelmallista vaihetta. Monia madon pujottaminen koukkuun voi ällöttää, minkä lisäksi myös saaliin irrottaminen koukusta voi tuottaa ongelmia.

Nyt videolla nähdään nuori nainen, jolle kalastaminen näyttäisi olevan lasten leikkiä. Nainen oli ollut kalastamassa poikaystävänsä kanssa ja saanut päähänsä hauskan idean. Hän oli ajatellut, että he saisivat hauskan videon kuvattua siitä kun nainen purisi elävältä syöttikalalta pään poikki ennen sen pujottamista koukkuun.

Videolla nähdään miten nainen toteutti ideansa poikaystävänsä kuvatessa naista. Syöttikalan pään poistamisessa ei sinänsä ole mitään väärää, mutta monia tällainen tekniikka saattaa kuitenkin hieman ällöttää.