Poika löysi maasta setelin – lähetti sen jalkapalloidolilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adam Bhana -niminen poika oli löytänyt urheilukentän ruohikolta setelin. Pojalle oli aina opetettu, että mikäli hän löytää jotakin toisen omaa, sille tulee etsiä oikea omistaja. Rahan omistajaa oli kuitenkin mahdotonta löytää, minkä vuoksi Adam päätti lähettää setelin suosikkipelaajalleen.

Huddersfield Town -joukkuetta fanittava Adam Bhana päätti lähettää viiden punnan setelin hänen jalkapalloidolilleen Aaron Mooylle. Mooy oli pojan mielestä pelannut hyvin Manchester Unitedia vastaan, minkä vuoksi poika oli BBC-uutisten mukaan halunnut palkita pelaajan löytämällään setelillä.

Adam Bhana oli lähettänyt setelin kirjeen kera joukkueen johtajalle Sean Jarvisille, jonka tuli antaa se eteenpäin Mooylle. Jarvis oli pitänyt pojan tekoa niin suloisena, että hän oli ottanut kirjeestä kuvan ja jakanut sen omalla Twitter-kanavallaan, josta tarina on lähtenyt leviämään.