Selena Gomez paljastavassa bileasussa – nyt ei kangasta tuhlattu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

25-vuotias laulaja Selena Gomez joutui viime kesänä pitämään taukoa musiikin tekemisestä ja keikkailusta keskittyäkseen oman terveydentilansa parantamiseen. Selena joutui keskeyttämään Revival Tour -kiertueensa, koska hänelle vaihdettiin leikkauksessa uusi munuainen.

Selena on jo toipunut leikkauksesta ja palannut julkisuuteen. Eilen hänet kuvattiin Los Angelesissa, jossa hän oli saapumassa Getty Centerissä järjestettyyn aikakauslehden InStyle Awards 2017 -gaalailtaan. Selenalla oli yllään upea pikkumusta.

Selena Gomez julkaisi taannoin Instagramissa valokuvan, jossa hän makaa ystävänsä Francia Raisan kanssa vierekkäisillä sairaalavuoteilla ja pitää toisiaan käsistä kiinni. Kuvan yhteydessä Gomez paljasti toipuvansa leikkauksesta. Gomez kiitti kuvan yhteydessä ystäväänsä sydämensä pohjasta siitä, että nainen lahjoitti munuaisensa Gomezille.

Splash
Splash
Splash
Splash