Corey Feldman aikoo paljastaa Hollywoodin pedofiilit elokuvassa – vaarantaa henkensä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsinäyttelijänä uransa 80-luvulla aloittanut Corey Feldman on jo vuosikausia syyttänyt Hollywoodin viihdeteollisuuden piirissä toimivia henkilöitä pedofiliasta. Mies on uhannut paljastaa pedofiilien nimet julkisuuteen, mutta hän tarvitsee sitä varten kymmenen miljoonaa dollaria.

Osa julkisuuden henkilöistä on tuominnut Corey Feldmanin pedofiilipuheet huomionhakuisuudeksi ja valehteluksi. 46-vuotias näyttelijä on vakuuttunut siitä, että pedofiilit ovat syypäänä esimerkiksi hänen parhaan ystävänsä Corey Haimin päihteiden käyttöön, mielenterveysongelmiin ja lopulta kuolemaan.

Nyt Corey Feldman kerää rahalahjoituksia Indiegogo-kampanjan avulla. Mies aikoo filmatisoida kokemuksensa valkokankaalle omarahoitteisesti. Pedofiilipuheiden jälkeen hänen ja hänen perheensä henkeä on uhattu ja miehen bändikaverit ovat lopettaneet yhteistyön.

Feldmanin mukaan hänen on suorastaan mahdotonta saada rahoitusta hankkeelleen Hollywoodista, jossa vaikutusvaltaiset henkilöt haluavat tuhota hänen elämänsä.

Amerikkalainen näyttelijämuusikko tavoittelee kampanjan avulla 10 miljoonan dollarin suuruista rahoitusta, jonka avulla on tarkoitus taata projektissa mukana olevien turvallisuus, tulevia oikeudenkäyntikuluja ja se, että totuus vihdoinkin paljastuisi.

Mies on julkaissut aiemmin omaelämäkerran Coreyographyn, mutta siinä ei paljasteta lapsia seksuaalisesti hyväksikäyttävien henkilöiden nimiä. Corey Feldmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa The Goonies, Stand by Me ja The Lost Boys. Tähti on myös Truth Movement -yhtyeen keulahahmo.