Jalkapalloilija hämmästyttää – nopeampi kuin monet kilpajuoksijat

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapallojoukkue Borneo F.C.:n riveissä pelaavaa Terens Puhirin on epäilty olevan maailman yksi maailman nopeimmista jalkapalloilijoista. Indonesialainen mies on herättänyt hämmästystä videolla, jossa hän juoksee kentällä hurjalla vauhdilla.

Videolla Puhiri saa pallon vastapuolen maaliin kentän toiseen päähän alle kymmenessä sekunnissa. Mies kiihdyttää juoksuaan uskomattoman nopeasti. Jopa ottelun kuvaajalla vaikuttaa olevan vaikeuksia pysyä mukana.

Daily Mail -lehden mukaan vastaavasti Englannin valioliigan nopein pelaaja on Leroy Sane. Hänen huippunopeudekseen on mitattu 35,5 kilometria tunnissa. Videon perusteella Terens Puhiri saattaa olla Sanea nopeampi.

Puhirin nopeutta kuvaavat videot lähtivät nopeasti leviämään verkossa. Ei olisi siis olisi ihme, mikäli esimerkiksi Eurooppalaisten jalkapallojoukkueiden kykyjenetsijät kiinnostuisivat miehen taidoista.