Miljoonien kuolaama fitness-kaunotar treenasi eilen puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan nykyisin fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa noudattavat. Tähti syntyi, kun huomattavan ylipainoinen perheenäiti laihdutti 36 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä.

Eilen Jennifer Nicole Lee kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän käytti aurinkoisen päivän hyödykseen ja kuntoili ihmisten seuratessa toimintaa mielenkiinnolla. Lee julkaisi äskettäin jo 14. kirjansa, jossa hän käsittelee motivaatiota kuntoilla.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash