Jessica Alba saa pojan – aviomies innoissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpiin ja kauneimpiin naistähtiin kuuluva näyttelijätär Jessica Alba on valittu usein maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Nykyään Alba on keskittynyt enemmän kosmetiikkabisneksensä kasvattamiseen ja perheeseensä, joka on jälleen saamassa lisäystä.

36-vuotias Jessica Alba ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan heinäkuussa, että hän on raskaana. Näyttelijättärellä on hänen miehensä Cash Warrenin kanssa kaksi tytärtä. Nyt yhdeksänvuotias Honor ja kuusivuotias Haven ovat saamassa itselleen pikkuveljen.

Jessica Alba paljasti Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa, että hän odottaa poikaa. Cash on hyvin innoissaan saadessaan perheeseen lisää miesvaltaa. Alba myönsi juontajalle, että pojan tuleminen perheeseen tulee luomaan myös hänelle aivan uudenlaisen tilanteen.