Marilyn Mansonin basisti raiskasi tyttöystävänsä? Sai nyt potkut yhtyeestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meneillään oleva #MeToo-kampanja on antanut voimaa seksuaalisen häirinnän ja hyväksikäytön uhreille. Monet naiset ovat paljastaneet kokemuksiaan julkisesti, ja heidän joukossaan on myös monessa tunnetussa yhtyeessä bassoa soittaneen Jeordie Whiten, eli Twiggy Ramirezin, entinen tyttöystävä Jessicka Addams.

Jack Of Jill -yhtyeen keulahahmo Jessicka Addams on pitänyt 20 vuotta sisällään salaisuutta. Nainen kertoi Facebookissa, että Marilyn Manson -yhtyeen basistin raiskasi hänet 20 vuotta sitten. Seikkaperäinen tarina tapahtumista on luettavissa kokonaisuudessaan naisen Facebook-sivulta.

Raiskaus oli Addamsin kertomuksen mukaan tapahtunut siten, että epäterveessä suhteessa Jeordie Whiten, eli Twiggy Ramirezin, kanssa ollut nainen joutui riidan päätteeksi lattialle makaamaan miehen pakottamana. Mies oli kuristanut Jessickaa ja raiskannut hänet.

Pariskunnan yhteinen kämppäkaveri oli lopulta pelastanut tällöin 19-vuotiaan naisen. Marilyn Manson on nyt ilmoittanut Twitterissä, että Jeordie White ei enää soita hänen luotsaamassaan yhtyeessä.

I have lived with the overwhelming shame and guilt of being raped for well over 20 years now. Like many survivors, I…

Publié par Jessicka Addams sur vendredi 20 octobre 2017

Publié par Twiggy Ramirez sur mardi 28 février 2017